Αρχική > ΛΥΣΕΙΣ > Ξενοδοχείο > Σύνδεση με το δίκτυο data
portable

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

"Πού μπορώ να συνδεθώ;" είναι η πιο συχνή ερώτηση. Η πρόσβαση στα ψηφιακά δίκτυα έχει γίνει τόσο σημαντική όσο και το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι συνεχείς μετακινήσεις και η εργασία μακριά από το γραφείο, καθώς και η επιδίωξη για αύξηση της παραγωγικότητας επηρεάζουν το σχεδιασμό των κτιρίων γραφείων. Μια προσαρμόσιμη και ευέλικτη τεχνική υποδομή πρέπει να ενσωματώνει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα δίκτυα επικοινωνίας ακριβώς όπου τα χρειάζεται κανείς.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT

pont wifi ondes

Τα ασύρματα access points μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε θέση απαιτείται απεριόριστη πρόσβαση σε δίκτυο υπολογιστών. Τοποθετούνται ακριβώς όπως οι πρίζες RJ 45. Η σταθερότητα της απόδοσης και η διάρκεια των προϊόντων είναι εγγυημένες.

point wifiΣτους χρήστες υπολογιστών προσφέρει μια μόνιμη σύνδεση και στους περιστασιακούς χρήστες μια ασύρματη σύνδεση.
point wifi2Τα ασύρματα access points τοποθετούνται σε οποιαδήποτε βάση στήριξης τόσο εύκολα όσο οι πρίζες RJ45

ΦΟΡΗΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ

borne wifi

Με το ασύρματο δίκτυο μπορεί επίσης να γίνει σύνδεση μέσω των πολύπριζων στις αίθουσες συνεδριάσεων που επιτρέπουν επιπρόσθετα στους χρήστες να συνδέσουν τον εξοπλισμό τους (υπολογιστής, προτζέκτορας κ.λπ.) σε μια πηγή ρεύματος.

bloc reunion2

ΔΙΚΤΥΟ LAN ΜΕ RJ45

4postes lan

Ψηφιακή σύνδεση σημαίνει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Ethernet χρησιμοποιώντας απλά μία πρίζα RJ45. Αυτή η παγκόσμια σύνδεση ενσωματώνεται σε όλες τις σειρές διακοπτικού της Legrand, από την πιο πολυτελή μέχρι την πιο απλή.

RJ45

LCS3: ENA ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 25ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

cabling sys-1

Το σύστημα LCS3 περιλαμβάνει χαλκό (cat. 8, cat. 6A, cat. 6 και cat. 5e), οπτική ίνα, λύσεις Wi-Fi, πίνακες και ερμάρια δομημένης καλωδίωσης. Προσφέρει υψηλή απόδοση και εξασφαλίζει τέλεια συνέργεια με άλλα προϊόντα ή συστήματα Legrand, όπως η διαχείριση καλωδίων, το σύστημα καναλιών DLP και το διακοπτικό υλικό.Το σύστημα LCS3 Legrand προσφέρει αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις από τον κατανεμητή έως τη θέση εργασίας. Επιπλέον, καλύπτεται από 25ετή εγγύηση.

Μάθετε περισσότερα

ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ LCS3

cabling sys-5

Η σειρά ερμαρίων LCS² διαθέτει πλούσια και εργονομική γκάμα και προσφέρει εύκολη πρόσβαση λόγω των αποσπώμενων καλυμμάτων και των προχαραγμένων εισόδων. Οι πίνακες LCS² τοποθετούνται επίτοιχα και εξασφαλίζουν μέγιστη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Μάθετε περισσότερα

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.