Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Μπορώ να ελέγχω περισσότερες συνδεδεμένες εγκαταστάσεις με "... with Netatmo" με το Amazon Alexa; | Legrand Ελλάδα

Μπορώ να ελέγχω περισσότερες συνδεδεμένες εγκαταστάσεις με "... with Netatmo" με το Amazon Alexa;

Εάν διαθέτετε περισσότερες συνδεδεμένες εγκαταστάσεις "... with Netatmo" συσχετισμένες με τον ίδιο λογαριασμό σε Legrand - Netatmo - Btcino, όλα τα συνδεδεμένα προϊόντα των συστημάτων σας θα είναι προσβάσιμα μέσω του Amazon Alexa χωρίς διάκριση μεταξύ των συστημάτων.

Εάν θέλετε να ελέγξετε μεμονωμένα μια συνδεδεμένη εγκατάσταση "... with Netatmo" μέσω του Amazon Alexa, θα χρειαστεί να συσχετίσετε έναν λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino που να συνδέεται αποκλειστικά με αυτό το σύστημα.

Μέσω της εφαρμογής Home + Control App, χρειάζεται να:
Δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino, τον οποίο θα συσχετίσετε αποκλιεστικά με αυτό το σύστημα.
Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Home + Control, να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό (νέα διεύθυνση e-mail) και να μοιραστείτε αυτό το συνδεδεμένο σύστημα.
Ή να αφαιρέσετε την πρόσβαση σε άλλα συστήματα που συσχετίζονται με αυτόν το λογαριασμό και να διατηρήσετε αποκλειστικά το σύστημα που θέλετε να ελέγχετε με το Amazon Alexa.
Στη εφαρμογή, επιλέξτε το σπίτι που θέλετε να αφαιρέσετε: στις ρυθμίσεις, επιλέξτε "Guest management", στη συνέχεια διαγράψτε τον λογαριασμό επιλέγοντας τη συσχετισμένη διεύθυνση e-mail.