Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το "Google Assistant" ώστε να ελέγχει τα συνδεδεμένα προϊόντα στο σπίτι μου; | Legrand Ελλάδα

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το "Google Assistant" ώστε να ελέγχει τα συνδεδεμένα προϊόντα στο σπίτι μου;

Εάν έχετε Google Home ηχειο, μπορείτε να το ρυθμίσετε μεσω της εφαρμογής "Google Home", που είναι διαθέσιμη σε iPhone και Android. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ακόλουθη σελίδα υποστήριξης της Google. https://support.google.com/assistant
Ακόμα κι αν δεν έχετε ηχείο, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή "Google Assistant" στο smartphone, η οποία είναι διαθέσιμη στο App Store για iOS και Google Play για Android. Αρχικά, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η εγκατάσταση "...with Netatmo" συνδέεται σωστά στο Internet. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ελέγχοντας εάν η συνδεδεμένη εγκατάσταση είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής Home + Control. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1- Εκκινήστε την εφαρμογή "Google Assistant" και επιλέξτε το μπλε κουμπί στο επάνω δεξιά σημείο της σελίδας.
2- Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε το "Home Control" από τη λίστα των υπηρεσιών.
3- Κάντε κλικ στο "Add devices" και επιλέξτε την υπηρεσία "Home + Control".
4- Προσθέστε τη διεύθυνση email και το password του λογαριασμού σας Legrand - Netatmo - Bticino, επιλέξτε "Connect". Αφού γίνει ο συγχρονισμός, η λίστα με τους διακόπτες που έχουν προστεθεί μέσω του Home + Control, εμφανίζονται.
5- Τώρα μπορείτε, εάν θέλετε, να συσχετίσετε κάθε συνδεδεμένο προϊόν με ένα δωμάτιο. Επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι για να διαμορφώσετε κάθε προϊόν.
6- Επιλέξτε ένα δωμάτιο από τη λίστα ή διαμορφώστε ένα νέο.
7- Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι όλα τα προϊόντα της εγκατάστασης να συσχετίζονται με ένα δωμάτιο.
Ο Google Assistant έχει διαμορφωθεί και τώρα μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα, τα ρολλά και τις ηλεκτρικές σας συσκευές, χρησιμοποιώντας φωνητική εντολή.