Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Μπορώ να ελέγχω περισσότερες εγκαταστάσεις "… with Netatmo" με τον Google Assistant; | Legrand Ελλάδα

Μπορώ να ελέγχω περισσότερες εγκαταστάσεις "… with Netatmo" με τον Google Assistant;

Στην περίπτωση που έχετε περισσότερες συνδεδεμένες εγκαταστάσεις "… with Netatmo" που συσχετίζονται στον ίδιο λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino, όλοι οι συνδεδεμένοι διακόπτες και πρίζες των εγκαταστάσεων είναι προσβάσιμοι από τον Google Assistant χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στις εγκαταστάσεις.
Εάν θέλετε να ελέγχετε μια συγκεκριμένη συνδεδεμένη εγκατάσταση "… with Netatmo" στον Google Assistant, θα πρέπει να συσχετίσετε τον Google Assistant με έναν λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino που συνδέεται αποκλειστικά με αυτή την εγκατάσταση.

Για την εφαρμογή Home + Control, θα πρέπει:
Να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino που θα τον συσχετίσετε αποκλειστικά με αυτή την εγκατάσταση. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Home + Control και προσκαλέστε τον εαυτό σας να μοιραστεί αυτή τη συνδεδεμένη εγκατάσταση με άλλο λογαριασμό Legrand - Netatmo - Bticino του οποίου η διεύθυνση δε χρησιμοποιείται. Δείτε το FAQ "Πώς μπορώ να μοιραστώ την πρόσβαση στην εγκατάστασή μου με άλλους χρήστες;".
Ένας άλλο τρόπος είναι να αφαιρέσετε την πρόσβαση στις άλλες εγκαταστάσεις που συσχετίζονται με αυτό τον λογαριασμό και διατηρήστε μόνο την εγκατάσταση που θέλετε να ελέγχετε μέσω του Google Assistant. Επιλέξτε στην εφαρμογή το σπίτι που θέλετε να αφαιρέσετε και στις ρυθμίσεις, επιλέξτε "Manage my guests", στη συνέχεια αφαιρέστε τον λογαριασμό πατώντας στο Χ που αντιστοιχεί στη συνδεόμενη διεύθυνση email.