Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Δεν μπορώ να συσχετίσω έναν ασύρματο διακόπτη με ένα ενσύρματο προϊόν. Τι πρέπει να κάνω; | Legrand Ελλάδα

Δεν μπορώ να συσχετίσω έναν ασύρματο διακόπτη με ένα ενσύρματο προϊόν. Τι πρέπει να κάνω;

Βεβαιωθείτε ότι το ενδεικτικό στο ενσύρματο προϊόν είναι πράσινο σταθερά, που αποδεικνύει ότι η εγκατάσταση βρίσκεται σε λειτουργία διαμόρφωσης. Εάν αυτό δε συμβαίνει, ξεκινήστε τη λειτουργία διαμόρφωσης, πιέζοντας το κεντρικό μπουτόν της βασικής μονάδας πίνακα ή το κέντρο του ασύρματου γενικού διακόπτη master Αναχώρησης / Άφιξης μέχρι τα ενδεικτικά τους να γίνουν σύντομα πράσινα και έπειτα να σβήσουν.
Εάν ο ασύρματος διακόπτης δεν αναβοσβήνει μπλε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συσχετισμού:
Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει σωστά τη γλωσσίδα προστασίας της μπαταρίας για να τροφοδοτηθεί ο ασύρματος διακόπτης με ρεύμα. Στη συνέχεια πιέστε τον ασύρματο διακόπτη για να τον ενεργοποιήσετε. Τέλος, επαναλάβετε τη διαδικασία συσχετισμού: κρατήστε πατημένο με το δάχτυλό σας το πλήκτρο στον ασύρματο διακόπτη που θέλετε να συσχετίσετε, χτυπήστε γρήγορα τρεις φορές με τον ασύρματο διακόπτη στην άκρη του ενσύρματου προϊόντος που θέλετε να ελέγχετε.
Εάν θέλετε να συσχετίσετε έναν ασύρματο διακόπτη με μια έξυπνη μονάδα ηλεκτρικού πίνακα, μην ξεχάσετε να πιέσετε το κεντρικό μπουτόν της μονάδας για 3 δευτερόλεπτα, μέχρι να αναβοσβήσει μπλε, πριν τη χτυπήσετε με τον ασύρματο διακόπτη.