Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Η συνδεδεμένη βασική πρίζα Control ή η βασική μονάδα πίνακα δεν είναι διαθέσιμη για συσχετισμό με το HomeKit. Τι πρέπει να κάνω; | Legrand Ελλάδα

Η συνδεδεμένη βασική πρίζα Control ή η βασική μονάδα πίνακα δεν είναι διαθέσιμη για συσχετισμό με το HomeKit. Τι πρέπει να κάνω;

Βεβαιωθείτε ότι η εγκατάσταση δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικό λογαριασμό iCloud, π.χ. από το iPhone ενός φίλου ή άλλου μέλους της οικογένειας.
Εάν ένας φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειας εγκατέστησε ήδη τα προϊόντα, χρησιμοποιώντας το δικό του iPhone, θα πρέπει να σας στείλει πρόσκληση ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προϊόντα μέσω της εφαρμογής Apple Home.
Ζητήστε από τον φίλο σας ή το μέλος της οικογένειας να μεταβεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Apple Home, να επιλέξει το σπίτι και να προσκαλέσει νέο χρήστη.
Εάν δε συμβαίνει αυτό και ο λογαριασμός iCloud είναι ο πρώτος που αποκτά πρόσβαση στην εγκατάσταση, επανεκκινήστε τις ρυθμίσεις του Wi-Fi και του HomeKit που είναι καταχωρημένες στη συνδεδεμένη βασική πρίζα Control ή τη βασική μονάδα πίνακα πιέζοντας παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα το μπουτόν της συνδεδεμένης βασικής πρίζας ή το μπουτόν ρύθμισης της βασική μανάδας πίνακα (Βλ. "Πώς να κάνω επανεκκίνηση στο HomeKit;").