Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Logo print

Εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος ή δε λειτουργεί το Internet, η εγκατάσταση "...with Netatmo" θα συνεχίσει να λειτουργεί; | Legrand Ελλάδα

Εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος ή δε λειτουργεί το Internet, η εγκατάσταση "...with Netatmo" θα συνεχίσει να λειτουργεί;

Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος, οι συνδεδεμένοι διακόπτες, πρίζες και μονάδες ηλεκτρικού πίνακα "...with Netatmo" δε λειτουργούν πλέον, όπως οι συμβατικοί μη συνδεδεμένοι διακόπτες και πρίζες. Ωστόσο, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί να λειτουργήσουν ξανά όταν το ρεύμα επανέλθει και επιστρέφουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν τη διακοπή. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η συνδεδεμένη βασική πρίζα Control / η βασική μονάδα πίνακα χρειάζονται κάποια λεπτά για να συνδεθούν ξανά στο Internet και να είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής.

Εάν δε λειτουργεί το Internet, τα συνδεδεμένα προϊόντα σας εξακολουθούν και λειτουργούν τοπικά, καθώς και όσα λειτουργούν με μπαταρία. Ωστόσο, δε θα μπορείτε να ελέγχετε την εγκατάστασή σας μέσω της εφαρμογής Home + Control ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Η εφαρμογή Home της Apple παραμένει λειτουργική για όσο διατηρείται η τοπική σύνδεση με τον Router. Θα μπορείτε αυτόματα να βρείτε όλες τις λειτουργίες μόλις η σύνδεση Internet επανέλθει. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι η συνδεδεμένη βασική πρίζα / βασική μονάδα πίνακα χρειάζονται κάποια λεπτά για να συνδεθούν ξανά.